V Sebuzíně vznikl altán pro společenské aktivity, nápad dostali sami obyvatelé
zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Přístřešek pro společenské a kulturní aktivity byl v úterý slavnostně zprovozněn v Sebuzíně. Projekt byl realizován v rámci participativního rozpočtu města.

Návrhy do participativního rozpočtu podávají občané. S nápadem na vytvoření místa pro setkávání místních obyvatel přišla Miroslava Karbusová. Jak uvedla ve svém návrhu, v této lokalitě se nenacházela žádná stavba tohoto typu, která by poskytovala prostor pro aktivity občanů, setkání seniorů či dětské programy. Nyní v Sebuzíně takový prostor mají hned u fotbalového a dětského hřiště.

„Jsem rád, že se nám podařilo splnit další přání občanů z participativního rozpočtu. Věřím, že altán bude pro místní příjemným místem pro setkávání, které tu doposud chybělo,“ uvedl náměstek primátora Pavel Tošovský, který se společně s vedením městského obvodu Střekov a navrhovatelkou projektu zúčastnil otevření stavby.

Dřevěný přístřešek se střechou z lehké krytiny stojí na zpevněné ploše, je vybaven posezením v podobě lavic a stolů. Součástí projektu jsou i okrasné květináče nebo odpadkové koše. Náklady dosáhly 350 000 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru