Na kočárek naložili třicet mramorových desek. Kradli také z boxu na dary pro zvířata
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Trmice - Trmičtí policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření z trestného činu Krádeže. Dva muži (34,25) jsou v současné době podezřelí ze dvou skutků. V prvním případě společně u objektu prodejny v Trmicích naložili postupně na kočárek 30 kusů mramorových desek, které následně odcizili.

"Ve druhém případě ve zdejším hypermarketu z boxu na dary pro zvířata odcizili konzervy a granule. Jako samostatné jednání jsou tyto skutky přestupky. Ve chvíli sloučení se způsobená škoda pohybuje kolem 9 500 korun, kdy už se jedná o trestný čin s trestní sazbou do 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru