Koupaliště v Brné hlásí rekordní návštěvnost. Příznivci vodních radovánek, tance a míchaných drinků se mohou těšit na velkou letní párty
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Brná – Přes tři tisíce návštěvníků zavítalo v sobotu 1. srpna na termální koupaliště v Brné. Důvodem byl zřejmě jeden z nejteplejších dnů letošního léta a úprava ceníku vstupného Městskými službami Ústí nad Labem, které areál spravují.

Až do konce sezóny, 13. září 2020, celodenní návštěva přijde dospělého na 50 Kč, děti nad 120 cm do 18 let, studenty a starší 62 let a více na 30 Kč, ratolesti do 120 cm, ZTP, ZTP/P zaplatí 10 Kč.

Termální koupaliště v Brné to není jen ochlazení a vodní radovánky ve dvou rekreačních bazénech a přilehlých brouzdalištích, plaveckém bazénu, ale také spousty letních akcí. Již tento pátek si Městské služby Ústí nad Labem ve spolupráci s Osvěžírnou ve Valtířově připravily pro návštěvníky akci nazvanou Summer párty Brná startující v 16.00 hodin. Všichni příchozí se mohou těšit na grilovaní, míchané nápoje, dobrou zmrzlinu nebo bio limonády. Chybět nebude hudba v podání dj Alberta Lesera a jeho hraní na saxofon. Konec akce je naplánován na 22.00 hodinu.

Meteorologové slibují v dlouhodobé předpovědi pro Ústí nad Labem po chladném začátku týdne na pátek 7. srpna denní teploty až na 29 stupňů Celsia. Noční teploty mají poklesnout k 17 stupňům Celsia.

Termální koupaliště v Brné bylo poprvé otevřeno veřejnosti v roce 1931. Disponuje třemi bazény a hřištěm na plážový volejbal. Před sezonou roku 2015 prošel areál rozsáhlejší rekonstrukcí, opraven byl rekreační bazén, včetně přilehlého brouzdaliště. U prostředního bazénu přibyly chrliče vody, došlo k opravě tobogánu, úpravě ploch a rekonstrukci toalet.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru