Střekov vyhlásil referendum k realizaci nákupní zóny. Takto by mohla vypadat
Grafický návrh nákupní zóny - vizualizace č. 1. Zdroj: www.strekov.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Zastupitelstvo Městského obvodu Ústí nad Labem - Střekov na svém 10. zasedání dne 5. srpna 2020 usnesením č. 103/10Z/20 rozhodlo v souladu se zákonem č. 22/2004 Sb., o místním referendu a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o místním referendu) o vyhlášení místního referenda na území Městského obvodu Ústí nad Labem - Střekov.

Místní referendum bylo vyhlášeno k této otázce:

„Souhlasíte s realizací nákupní zóny na pozemcích parc. č. 2779/1, 2747, 2884/1 v k. ú. Střekov, dle návrhu, zveřejněného na www.strekov.cz, v podatelně Úřadu městského obvodu Ústí nad Labem - Střekov a vývěskách Městského obvodu Ústí nad Labem - Střekov v termínu od 10. 8. 2020 do 3. 10. 2020?“

1008referendum2

Grafický návrh nákupní zóny - vizualizace č. 2. Zdroj: www.strekov.cz

1008referendum3

Grafický návrh nákupní zóny - vizualizace č. 3. Zdroj: www.strekov.cz

Místní referendum se uskuteční v termínu voleb do zastupitelstev krajů ve dnech 2. a 3. října 2020 s tím, že hlasování v místním referendu bude občanům umožněno po oba volební dny ve všech volebních místnostech na území Městského obvodu Ústí nad Labem - Střekov. Více informací k referendu naleznete na oficiálním webu městského obvodu Střekov ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru