Bikeři se proženou kolem jezera Milada
Ilustrační snímek. Zdroj foto: miladatour.cz
Ústí nad Labem

Ústecko – Stezky okolo jezera Milada budou v sobotu 15. srpna patřit bikerům. Pojede se zde tradiční Cyklozávod Milada. Letošní ročník proběhne v odloženém termínu a netradičně uzavře sportovní seriál Milada Tour.

Zuzka Kotěšovcová za organizační tým uvádí, že závodníci se mohou těšit na několik novinek. „Poprvé v historii dostanou všichni cyklisté ihned po dojezdu do cíle unikátní kovovou medaili. Velkou změnou je také přesun zázemí z Roudníků do Moto Areálu Chabařovice. Trasy doznaly pouze menších změn a jejich délka zůstává na 50 km a 25 km pro dospělé bikery,“ ujišťuje členka organizačního týmu.

Nebudou chybět populární dětské či rodinné závody. „Hlavně děti si přijdou na své. Kromě medailí dostanou v rámci startovného i funkční tričko od Olympia Teplice, startovní balíček a v rámci vyhlašování dětských kategorií má většina dětí šanci získat pěkné ceny,“ láká na startovní čáru malé závodníky Zuzka Kotěšovcová.

Proškolený pedagogický personál v Olympia dětském koutku všem závodníkům zdarma pohlídá ratolesti. Nebude chybět malování na obličej, dětské hry i soutěže o hodnotné ceny. „Nově se můžete nechat zdarma vyfotit ve fotokoutku, doplnit energii ve stánku Pivovaru Velké Březno či v Osvěžírně,“ doplňuje k doprovodnému programu Zuzka Kotěšovcová.

Zajímavou prezentaci si připravilo město Ústí nad Labem spolu s týmem silniční bezpečnosti. Pro zájemce bude připraveno kolo štěstí nebo zkouška orientace v prostoru přes brýle simulující vidění po požití alkoholu. Představení vozidel tovární značky Kia včetně zaváděcího auta zajistí Realcentrum Cars.

Účast přislíbil několikanásobný paralympijský cyklista Jiří Ježek, který se s největší pravděpodobností postaví i na start závodu. Chybět nebude autogramiáda ve stanu VoZP. Návštěvníci se mohou těšit i na perfektní biketrail show od Tomáše Eibla.

„Po samotném vyhlášení absolutních vítězů Cyklozávodu proběhne slavnostní vyhlášení celého letošního ročníku Milada Tour, kde budou dekorováni nejlepší jednotlivci i týmy, kteří obdrží hodnotné ceny a premiérově i prize money,“ dodala závěrem Zuzka Kotěšovcová.

Online registrace na Cyklozávod Milada končí ve čtvrtek 13. srpna úderem půlnoci. Následně je možné se registrovat i na místě v den akce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru