Na Větruši jednali experti na krizové řízení. Město plánuje další instalace termokamer
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Schůzka s regionálními odborníky na krizové řízení se konala v úterý v Ústí nad Labem. Jednání se zúčastnil generál Petr Pavel. Účastníky přivítal primátor Petr Nedvědický.

Jak uvedl, město koronavirovou krizi zvládlo bez větších problémů. „V našem městě evidovali lékaři první pozitivně testované pacienty, měli jsme tak na reakci a rozhodování velmi krátkou dobu. Povedlo se nám hlavně ochránit nejohroženější skupinu obyvatel pomocí pohotových nařízení v domovech pro seniory. V této činnosti pokračujeme i nadále, v plánu jsou například další instalace termokamer,“ vysvětlil primátor Nedvědický.

Zkušenosti z první vlny koronavirové krize sdělovali i zástupci Dobrovolnického centra, charity či Severočeské vědecké knihovny. Jednalo se však i o byznysu, kultuře či o zapojení mladých lidí a dobrovolníků do krizového řízení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru