Rekonstrukce dopravního hřiště je konečně hotova! Už se po něm projely první děti
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Děti z ústecký základních a mateřských škol absolvují v příštím školním roce dopravní výuku na nově opraveném dopravním hřišti v Krásném Březně. Hřiště bylo opravené ve dvou etapách, které proběhly v loňském i letošním roce. Náklady dosáhly zhruba 1,6 milionu korun. Opraveny byly povrchy dráhy, dopravní značení i přístupové cesty.

Hřiště nezahálí ani o prázdninách. Využívají ho děti z příměstských táborů, které si tu zdokonalují znalosti dopravních předpisů i ovládání kol a koloběžek. Stav hřiště si přišel prohlédnout i primátor Petr Nedvědický, který hned posloužil dětem jako chodec na přechodu.

„Je dobře, že se podařilo dotáhnout opravu hřiště do úspěšného konce. Děti tu mají pro dopravní výuku ty nejlepší podmínky,“ ocenil primátor. Výukou na tomto dopravním hřišti projde každoročně na šest tisíc dětí z celého okresu. Hřiště zůstává otevřeno i po pracovní době preventistů, kdy ho využívá k odpočinku a zábavě široká veřejnost.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru