Strážníci se vydali na kontroly zahrádkářských kolonií. Vykázali několik bezdomovců
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V posledním prázdninovém týdnu proběhly v obvodu Severní Terasy další preventivně bezpečnostní akce, zaměřené na bezpečnost a čistotu v zahrádkářských koloniích a jejich přilehlém okolí.

Strážníci během tohoto opatření navštívili zahrádkářské kolonie v ulici Výstupní, Pod Hůrkou, Nad Březnem, Kočkovská, Lužická, Severní a Mezní, kde byla provedena vizuální kontrola zabezpečení chat a zahrad.

0109mpulkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Hlídky se dále zaměřovaly na možný výskyt závadových osob a na jejich případnou majetkovou trestnou činnost. Při těchto akcích strážníci také zacílili na bezdomovce, kteří svým protiprávním jednáním porušují zákon. Při těchto akcích bylo zkontrolováno sedm lokalit, kde se lidé bez domova zdržují a z těchto míst bylo hlídkami vykázáno sedm osob.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru