V katastru města se přemnožili divočáci. Městská policie nasadila odchytové klece
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vzhledem k tomu, že se na katastru města přemnožila divoká prasata, byly v obvodu Bukova, Všebořic a Skorotic na vybraná místa nainstalovány odborem životního prostředí Magistrátu města Ústí nad Labem tři odchytové klece, které by měly alespoň částečně snížit početní stavy divočáků.

Strážníci na odchytové klece v těchto dnech připevňují výstražné cedule, a to kvůli zvýšení bezpečnosti jak kolemjdoucích osob, tak i volně se pohybujících psů, které zde venčí místní obyvatelé. Za dobu fungování těchto odchytových klecí bylo pomocí tohoto zařízení odchyceno dvacet pět divokých prasat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru