Muž chtěl na nádraží vykrást automat. Peníze z něj nedostal a ještě ho poničil
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 12.11.2020 v době od 19:00 do 21:00 hodin, byla provedena kontrolní akce v obvodu Centrum, se zaměřením na dodržování nařízení vlády v rámci koronavirových opatření.

Strážníci během noci zkontrolovali na dvacet restaurací a barů, kde se zaměřili na uzavření těchto provozoven a na to, zda se v těchto provozovnách nenacházejí neoprávněně osoby. Veškeré provedené kontroly proběhly bez závad.

1311mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

V 00,45 hod., přijalo operační středisko městské policie oznámení od ostrahy hlavního vlakového nádraží na osobu, která poškodila nápojový automat. Strážníci na místě zadrželi muže středního věku, který se pokusil vloupat do pokladny automatu, přičemž došlo k poškození čelního plexiskla. Vzhledem k tomu, že protiprávní jednání zadrženého vykazovalo znaky trestného činu, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si dotyčného od strážníků převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru