Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Trmice - Trmičtí policisté zahájili trestní stíhání 44letého muže pro trestný čin Krádeže. Obviněný v průběhu pěti dnů, pěti případech odcizil zboží na prodejně velkoobchodu v Trmicích. Každý den přišel do prodejny, kde udělal drobný nákup a současně i nákup pod svůj oděv.

Ve většině případů pod svůj oděv nakupoval značkové nože a alkohol. V posledním případě byl ovšem s odcizeným zbožím za pokladnami zadržen. Škoda, kterou způsobil se pohybuje kolem 22 tisíc korun.

"Obdobných krádeží se dopouštěla 28letá žena v prodejně s drogerií a s oblečením. Pod svůj oděv si v desítce případů ukryla různé parfémy a oblečení. Do prodejen se vrátila i několikrát. V minulosti byla za stejnou majetkovou trestnou činnost již odsouzena. Vzhledem k tomu, že pachatel čin spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru