Auto se na Ústecku několikrát přetočilo přes střechu, řidič byl totálně na mol!
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecko - Ústečtí dopravní policisté řeší nehodu, ke které došlo v pondělí krátce před desátou hodinou večer na křižovatce silnici 1/30 v katastru obce Chlumec.

Dvaatřicetiletý řidič vozidla Škoda jedoucí ve směru od Chabařovic projel v přímém směru křižovatkou, kde následně přeletěl přes silniční příkop a několikrát se přetočil přes střechu. "Řidiče z vozidla jako první pomohla vyprosit hlídka městské policie v Chabařovicích. Policisté po nehodě u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,5 promile. Následně byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru