Sháníte originální dárky? Za vánočními nákupy můžete i do informačního střediska
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V Informačním středisku města Ústí nad Labem (Mírové náměstí 1/1, Palác Zdar) na vás před vánoci čeká spousta nového zboží. Věnujte svým blízkým pod stromeček třeba obrazovou publikaci Labe zobrazující jednu z největších evropských řek na její pouti od pramene po až po Hřensko.

Labužníky jistě potěší některá z originálních marmelád s neotřelými příchutěmi od Mlsného Filipa, jednoho z výrobců v rámci kolekce regionálních produktů. Sběratelé ocení zvonečky se zcela novými motivy a dětem udělá radost DVD se zbrusu novou pohádkou Dlouhonozí skřítci a ztracená listina. Vánoční pohodu pak zpříjemní voňavé nebo tvarované prskavky od Ústecké firmy Drutep, která je taktéž regionálním výrobcem.

A to samozřejmě není všechno. Vyrazte na vánoční nákupy do informačního střediska a přesvědčte se sami. Informační středisko je pro vás otevřeno vždy v pondělí a ve středu od 8:00 do 11:00 a od 14:00 do 16:00.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru