Muž upadl ze židle a ležel bezvládně na zemi. Stěžoval si na dýchání a nevolnost
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 11.12.2020 ve 13.30hod., byla na žádost operačního střediska městské policie provedena kontrola restaurace Slavia v ulici Šrámkova, odkud na tísňovou linku městských strážníků telefonovala obsluha restaurace, která operátorovi sdělila, že v daném restauračním zařízení náhle upadl ze židle host, který leží bezvládně na zemi.

Strážníci na místě zjistili obsluhu restaurace a muže, který seděl na zemi. Od přítomných svědků strážníci zjistili, že dotyčný upadl na zem bez cizího zavinění. Hlídkou byl muž podepřen a posazen zpět do židle.

1412mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Dotyčný si strážníkům stěžoval, že se mu špatně dýchá a je mu nevolno. I když nabízenou lékařskou pomoc vehementně odmítal, byla tato strážníky na místo přivolána. Hlídka až do doby příjezdu zdravotníků byla s mužem v přímém kontaktu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru