Ústečanům mizely ze sklepů cenné věci. Policie už ví, kdo kradl!
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým policistům se podařilo objasnit sérii vloupání do sklepních prostor a sklepních kójí v různých lokalitách města Ústí nad Labem.

Dvacetiletý mladík se v průběhu měsíce a půl převážně v nočních hodinách vydával na své „loupežné výpravy“. Ze sklepních prostor bral vše, co lze snadno zpeněžit. "Jednalo se například o různé elektrické nářadí, kola, brusle a další věci, co si běžně lidé do sklepních kójí ukládají. Tímto jednáním způsobil celkovou škodu kolem 81 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. 

Pachatel v současné době čelí obvinění z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Policejní komisař podal návrh na vzetí do vazby. "Vzhledem k tomu, že pachatel čin spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 8 let," dodala policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru