Ústí rozvezlo ochranné prostředky do domovů pro seniory. Dostanou je i školy a školky
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ochrana klientů v domovech pro seniory je v době pandemie jedním z klíčových prvků, město jim proto poskytlo další desetitisíce ochranných prostředků. Ze zásob města bylo rozvezeno 50 000 párů rukavic, 20 000 roušek a desetitisíce dalších ochranných prostředků (návleky na boty, brýle).

„Ochrana zdraví je pro nás na prvním místě, další poskytnutí ochranných pomůcek je jednou z mnoha věcí, kterými se město snaží seniory chránit před nákazou,“ uvedl náměstek primátora pro sociální oblast Tomáš Vlach.

Další desítky tisíc ochranných prostředků budou v tomto týdnu distribuovány do škol, školek a zařízení Městských služeb Ústí nad Labem. Město navíc aktivně podporuje plnění očkovací strategie, která počítá s očkováním klientů a zaměstnanců domovů pro seniory v první fázi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru