NOVINKA: Návštěvu magistrátu usnadní virtuální kiosek a on-line lístek. Jak to funguje?
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Virtuální kiosek a On-line lístek jsou nové možnosti on-line objednání na přepážkových pracovištích. Návštěvníkům ulehčují již od tohoto ledna.

Virtuální kiosek je aplikace umožňující výběr požadované služby přímo v mobilním zařízení klienta prostřednictvím webového prohlížeče. Po výběru služby rovnou žadatel obdrží On-line lístek s pořadovým číslem. Nemusí tak již provádět volby na kiosku a tisknout si papírový pořadový lístek.

On-line lístek slouží jako pořadové číslo k vyvolání. Klientům přináší i nové možnosti, jakými jsou sledování pořadí ve frontě, zaslání informace o vyvolání přímo do mobilního zařízení a také možnost pozdržet své vyvolání, pokud klient potřebuje řešit jiné záležitosti a zároveň nechce přijít o své místo ve frontě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru