Senioři o kontakt s blízkými nepřijdou. Dostali SIM karty s neomezenými daty
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Město ve spolupráci s Vodafone připravilo projekt na bezplatné připojení k internetu pro klienty a zaměstnance domovů pro seniory. Ti je začali ihned využívat.

Mezi sedm domovů pro seniory bylo rozděleno 35 SIM karet s neomezenými daty. Ty město obdrželo formou daru od firmy Vodafone. Cílem projektu je umožnit v době pandemie spojení mezi klienty a jejich rodinami a celkově zpříjemnit seniorům čas v této nelehké době.

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo uskutečnit tento projekt. Senioři v domovech zažívají skutečně obtížné období, videohovory jim tak alespoň částečně nahradí chybějící kontakt s rodinou či přáteli,“ sdělil primátor Petr Nedvědický.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru