Velkokapacitní očkovací centrum nakonec vznikne v Hoření ulici
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Velkokapacitní očkovací centrum vznikne oproti předchozím plánům v ulici Hoření. O jeho přípravě a změnách jednal primátor Petr Nedvědický s představiteli kraje. Budova bývalého rektorátu nabízí oproti původně zamýšlenému Domu kultury více místa, lepší dostupnost, parkování a i bezproblémový bezbariérový přístup.

Kapacita očkovacího centra se plánuje pro tisíc lidí denně. „Poskytneme kraji vyhovující prostory v Hoření a nabídka na pomoc organizací a zajištěním pořádku je samozřejmostí. Zahájení provozu očkovacího centra záleží na dodávce očkovacích látek, chceme být s krajem na zahájení plných dodávek vakcíny včas připraveni,“ uvedl Petr Nedvědický.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru