OBRAZEM: Na silnicích se objevily výtluky, město už začalo pracovat na opravách
Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vysoké mrazy, časté solení vozovek a následně výrazné oteplení způsobily na silnicích po celém městě řadu výtluků. Ty byly již barevně označeny, aby se jim řidiči stačili včas vyhnout. Jejich oprava by měla začít od pondělí 22. února.

„Letošní zima dala našim silnicím skutečně zabrat, po roztátí sněhu se objevilo plno nedokonalostí, které je třeba co nejdříve odstranit. Proto jsme je začali výstražně označovat, na jednom úseku Masarykovy ulice byla dokonce snížena maximální povolená rychlost na 30 kilometrů za hodinu. Hned v pondělí začne ale oprava výmolů studenou směsí. Do té doby prosím občany o shovívavost a opatrnost,“ sdělil primátor Petr Nedvědický.

2302vymolykz2

2302vymolykz3

Foto: Město Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru