Vzniknou na Střížovickém vrchu nové singletrailové trasy? Lidé mohou diskutovat na fóru
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Možné vybudování singletrailových tras na Střížovickém vrchu řeší nejen vedení města, ale i samotní občané. Pro sběr podnětů tak vzniklo diskuzní fórum.

Možnost vyjádřit svůj názor k chystanému zřízení cest pro horská kola na Střížovickém vrchu mají občané prostředním stránky forum.mag-ul.cz. Na ní se stačí zaregistrovat pomocí již existující e-mailové adresy. Následně se může občan zapojit do debaty a vyjádřit svůj názor k plánovaným tratím. Diskuze bude pro občany otevřena až do pondělí 1. března 2021. Po tomto datu bude diskuze uzavřena a veškeré podněty a připomínky občanů předány vedení města.

V současné době je v plánu vybudovat lehký a středně lehký trail pro cyklistické nadšence. Traily by měly být zdarma pro všechny zájemce. Stezky budou vybudované a provozované v souladu s pokyny správce lesů města Ústí nad Labem a nebudou zasahovat do stávajících pěších cest. Více informací včetně fotoplánů tras naleznete na městském fóru.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru