Město vytěsní kamionovou dopravu z Předlic, lidé se obávají o zdraví
Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Město se rozhodlo vytěsnit kamionovou dopravu z průmyslové zóny. Řidiči, kteří tuto městskou část využívají na povinné zastávky, nedodržují nařízení vlády a nenosí roušky. Místní občané, zaměstnanci firem i zastupitelé města se obávají o zdraví.

„K tomuto kroku jsme přistoupili už v první vlně koronavirové nákazy, bohužel se situace opakuje. My chceme chránit naše občany před těmi, kteří odmítají respektovat nouzová opatření vlády, nenosí nařízenou ochranu dýchacích cest a nedodržují hygienická nařízení,“ upřesnil důvod omezení vjezdu kamionů primátor Petr Nedvědický.

Toto opatření bude realizováno formou umístění dopravních značek. Volná parkovací místa k povinným přestávkám mohou řidiči využít například v TRUCKCENTRU v Přestanově. Dodržování dopravního značení bude kontrolovat městská policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru