Nemocné topoly musí být pokáceny, u cyklostezky půjde k zemi přes padesát stromů
Zdroj: www.strekov.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Odbor dopravy a majetku Magistrátu města Ústí nad Labem oznamuje občanům, že v průběhu března a popřípadě dubna letošního roku bude provedeno kácení 54 exemplářů topolů rostoucích podél řeky Labe a cyklostezky Sebuzín na p. p. č. 1494, 1351/2 s 1495/2 v k. ú. Sebuzín.

Kácení stromů bylo povoleno odborem Životního prostředí Magistrátu města Ústí nad Labem. Důvodem ke kácení stromů je jejich špatný zdravotní stav (prosychání korun, odumírání terminálů, křehnutí a lámání dřevní hmoty), dále pak jejich špatná provozní bezpečnost - možné statické selhání stromů s rizikovou dopadovou plochou přilehlé cyklostezky.

Za pokácené dřeviny bude provedena výsadba 81 exeplářů ve směsi nebo jednodruhově olše lepkavé nebo jilmu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru