Ústecko – Zástupci Dobrovolného svazku obcí jezera Milada a Palivového kombinátu Ústí zveřejnili jména provozovatelů služeb, které v nadcházející sezóně oživí pláže ústeckého moře. Od začátku měsíce května se mohou návštěvníci těšit na nové i tradiční atrakce.

Mezi novinky bude patřit občerstvení v řeckém stylu, mobilní kavárna, zmrzlina z Opočna. Nebude chybět ani osvědčená klasika, kterou je půjčovna paddleboardů, člunů, loděk nebo šlapadel a provozovny s tradičním občerstvením. „K provozování aktivit je vyhrazeno celkem 7 pozic na hlavní pláži, 2 pozice na pláži západ (Roudníky), 2 pozice na pláži východ (Trmice) a 1 pozice u odstavné plochy 5. Květen,“ uvádí stránky jezera Milada.

1703odstavne plochy

Motoristé uvítají rozšíření odstavné plochy 5. květen. Povrchy prošly úpravou tak, aby byla lokalita komfortní a byla využívána ke spokojenosti všech.

Ukončení sezóny 2021 je naplánováno na konec měsíce září.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru