Filmaři hledají do celovečerního snímku, který budou natáčet i v Ústí, tříletého chlapce
2x foto: Filmová kancelář Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Do Ústeckého kraje zamíří na podzim filmaři. V Ústí nad Labem a Kytlicích na Děčínsku budou natáčet celovečerní film režiséra Dana Svátka nazvaný Dvě slova jako klíč.

Filmaři do konce měsíce dubna prodloužila termín castingu, ve kterém hledají chlapce ve věku 2 až 3 roky nebojácné povahy.  Půjde o roli Františka, syna Mariky Šoposké a Davida Švehlíka.

2503 film2

Hledaný chlapec do role syna Františka by měl být ideálně podobný filmovým rodičům (viz. fotografie) ideálně z Ústeckého kraje. „Případné zájemce prosíme o zaslání emailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu uveďte: Dvě slova jako klíč + role František. Do emailu uveďte následující informace (právě v tomto pořadí - je to důležité! A přiložte fotografie. Jméno a příjmení, adresa, telefon na zákonného zástupce, e-mail na zákonného zástupce, datum narození, aktuální fotografii obličeje, aktuální fotografii postavy, (prosím zašlete pouze kvalitní fotografie, nejlépe z ateliéru, nebo foto vyfoceno u jednobarevné zdi, ne fotografie z dovolené/ bez pokrývky hlavy a bez brýlí), výška postavy, velikost oblečení (standardizovaná klasifikace velikosti oblečení dle EU.např.134),  velikost bot,“ uvádí Filmová kancelář Ústeckého kraje na svých stránkách.

Výše honoráře prozatím není stanovena. Rodičům vybraných dětí se filmaři ozvou a domluví se na kamerových zkouškách. Vybraný casting pořádá a organizuje agentura Comparz film Morava. Telefonní kontakt na filmaře je +420 603 256 595.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru