Zápisy budou i letos bez dětí, město vyzývá k podání elektronických přihlášek
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na zápis do základních škol v Ústí nad Labem letos děti opět osobně nepůjdou. Město vyzývá rodiče k podání elektronických přihlášek.

Kvůli zavřeným školám ani letos ve městě neproběhnou klasické zápisy do prvních tříd. Rodičům předškoláků tak stačí pouze vyplnit elektronickou přihlášku, opatřit ji podpisy obou rodičů a odeslat do školy pomocí e-mailu, datové schránky či klasické pošty. Zápis do 1. tříd v Ústí nad Labem proběhne ve dnech 12. 4. – 13. 4. 2021 v době od 13.00 – 17.00 hod. (zejména pro osobní podání žádosti)

V případě jakýchkoliv nejasností se obraťte na ředitele či ředitelku dané školy. Podepsané žádosti o přijetí k zápisu do 1. třídy vyplněné v elektronickém systému https://zapiszs.usti-nad-labem.cz/. Sytém je zpřístupněn od 1. 3. 2021.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru