AKTUÁLNĚ: Vlak z Chomutova do Ústí srazil na nádraží v Teplicích člověka, byl tam zastaven veškerý provoz
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Teplice - Ve stanici Teplice v Čechách došlo ke střetu spěšného vlaku s osobou v kolejišti. Aktuálně o tom informují České dráhy.

Ke srážce s člověkem došlo u spoje, který jezdí mezi Chomutovem a Ústím nad Labem. Podle Českých drah byl provoz přerušen v celé železniční stanici Teplice v Čechách. Podle informací z místra tragické události přistával kvůli nehodě také vrtulník letecké záchranné služby. Bližší informace o zdravotním stavu zraněného člověka nejsou známy.

Cestující mohou podle železničního dopravce použít následující osobní vlak. S omezením provozu se nyní počítá zhruba do dvacáté hodiny večerní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru