Řidiče čekají v Bílině těžké dny. Zcela se uzavírá hlavní průtah městem
Frézování průtahu Bílinou. Foto: ŘSD
Ústí nad Labem

Bílina - Čeká vás v příštích dvou týdnech cesta přes Bílinu pro hlavním průtahu? Připravte se na komplikace a pokud to půjde, možná se městu zcela vyhněte. Od pondělí 29. března do 11. dubna tam bude platit na části silnice I/13 úplná uzavírka.

Ředitelství silnic a dálnic hlavní průtah Bílinou právě opravuje. Už od 22. března musejí řidiči projíždějící Bílinou počítat s dopravními omezeními v souvislosti s kompletní opravou krytu vozovky formou frézování a opětovného dobalení. Rozsah stavby je od okružní křižovatky ulic Bílinská–Pivovarská až po čerpací stanici pohonných hmot v ulici Bílinská. Práce potrvají do 22. května.

Nyní ale přichází pro řidiče asi nejtěžší období. Od dnešního dne do 11. dubna bude v opravovaném úseku úplná uzavírka pro všechna vozidla. Objízdná trasa bude vyznačena Důlní ulicí. Následně bude prováděna za omezeného provozu úprava odvodňovacích zařízení a dokončovací práce.

"Předpokládáme, že vzhledem k uzavření páteřní komunikace bude provoz v Bílině značně komplikovaný. Proto prosím v následujících dnech zvažte nutnost použití automobilu. Děkujeme za trpělivost a shovívavost," informovalo město Bílina.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru