Nábytek skončil na trávníku před domem, muž ho tam vynášel z bytu. Pak přišel s odůvodněním
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 23.3.2021 v 15.30 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Kamenná 12, kde dle oznamovatele měl neznámý muž vynášet nábytek před dům.

Hlídka na místě přistihla muže, který nesl igelitový pytel s odpadem, proto se jej dotázala, zda on vynosil před dům rozebraný nábytek a jiné věci z domácnosti. Tato osoba sdělila, že vyklízí byt po své matce a nábytek uložil na přilehlý trávník s odůvodněním, že bude stejně za 14 dnů svoz velkoobjemového odpadu.

Muž středního věku byl strážníky upozorněn na své protiprávní jednání a poučen o tom, že velkoobjemový odpad se může odkládat na místa k tomuto účelu určena pouze den před samotným svozem. Po zadokumentování celé události byla tato předána příslušnému správnímu orgánu k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru