Krajská zdravotní má nového generálního ředitele. Stal se jím Petr Malý
MUDR. PETR MALÝ, MBA. FOTO: KRAJSKÁ ZDRAVOTNÍ
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Krajskou zdravotní, a.s. (KZ), která pro Ústecký kraj spravuje nemocnice v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě, Chomutově a Litoměřicích, povede z pozice generálního ředitele MUDr. Petr Malý, MBA. Na základě doporučení výběrové komise o tom rozhodlo představenstvo společnosti.

Doktor Malý Krajskou zdravotní dočasně vedl od začátku března. „Jeho hlavním úkolem nyní bude stabilizace atmosféry ve společnosti, dořešení covidové pandemie spolu s očkováním a postupný návrat k běžnému provozu našich nemocnic. Po generálním řediteli budeme také požadovat, aby se plně věnoval problematice investic v rámci společnosti a problematice Evropských fondů,“ uvedl předseda představenstva KZ Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch.

MUDr. Petr Malý, MBA, je absolventem Lékařské fakulty Univerzity Karlovy a jeho odbornou specializací je chirurgie. Doposud vedl Lužickou nemocnici v Rumburku. V minulosti stál v čele Thomayerovy nemocnice v Praze, působil také ve vedení Středomoravské nemocniční, a.s., byl ředitelem zdravotní pojišťovny Média.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru