Sháníte práci? Městská policie hledá nové asistenty prevence kriminality
Ilustrační foto: MP Most
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Výběrové řízení na asistenty prevence kriminality připravuje Městská policie Ústí nad Labem. K dispozici je čtrnáct volných pracovních míst. Lhůta pro podání přihlášek je do 20. srpna. Zájemci je předají osobně na dopravním hřišti v zámeckém parku v Krásném Březně.

Zájemci musí doložit, že bydlí nejméně rok v Ústí nad Labem. Nesmí být v posledních třech letech trestání pro úmyslný nebo nedbalostní trestní čin a také nesmí být v posledním roce opakovaně uznáni vinnými z přestupku na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi, proti veřejnému pořádku, proti občanskému soužití a proti majetku.

Další důležitou podmínkou je dobrý zdravotní stav, schopnost pracovat v noci, ve směnném provozu a vykonávat pochůzkovou činnost. Obálka s přihláškou musí být označena nápisem: Výběrové řízení Asistent prevence kriminality.

Zájemci splňující podmínky budou pozváni k výběrovému řízení, které se uskuteční 8. září ve 13.00 na Dopravním hřišti. Jejich úkolem bude vyplnit motivační dotazník a absolvovat ústní pohovor. Předpokládaný nástup je v říjnu 2021.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru