V Masarykově nemocnici se z důvodu sanitárního týdne uzavře porodní sál
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Gynekologicko-porodnická klinika Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., uzavře z důvodu sanitárního týdne ve dnech 20. – 24. září 2021 porodní sál.

Provoz na oddělení rizikového těhotenství, porodnice nadstandard a porodnice standardního šestinedělí bude po dobu uzavření porodního sálu probíhat v dočasném omezení.

Porody v ústecké Masarykově nemocnici budou ukončeny v pondělí 20. září v 6:00 hodin, provoz porodního sálu bude opět zahájen v pátek 24. září v 6:00 hodin.

O uzavření jsou informována porodnická oddělení v nemocnicích Krajské zdravotní, a.s., v Děčíně, Teplicích, Mostě, Chomutově a Litoměřicích, kde si rodičky případně mohou zajistit registraci k porodu dle vlastního výběru. Informovány budou svými registrujícími gynekology, stejně jako v prenatální poradně gynekologicko-porodnické kliniky.

Provoz ostatních pracovišť kliniky je bez omezení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru