Lidská hyena okradla na ulici stařečka! Muž se dal do řeči se seniorem, z kapsy mu vytáhl peněženku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým policistům se podařilo objasnit případ okradeného seniora. Minulý týden ve čtvrtek na Mírovém náměstí před obchodem s potravinami navázal neznámý muž rozhovor s 89letým seniorem.

Během rozhovoru tento muž ze zadní kapsy kalhot vytáhl seniorovi peněženku s finanční hotovostí a všemi doklady. Z této peněženky si následně nechal hotovost a odložil jí na lavičku u obchodního centra. Nálezce tuto peněženku odevzdal nejbližší hlídce policistů.

"Policistům se krátce na to podařilo vypátrat i pachatele, kdy se jedná o 54letého muže, pro policisty velice známou tvář. V minulosti několikrát pro majetkovou trestnou činnost odsouzen. Senior sice přišel o 1500 korun, ale když mu policisté přijeli peněženku vrátit, tak byl velice rád, že má všechny doklady zpátky a nemusí si je vyběhávat po úřadech. Pachateli za uvedené jednání hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru