Hrobky významných Ústečanů chce převzít město
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Radní v květnu souhlasili s převzetím hrobek významných Ústečanů do majetku města. Nyní byli obeznámeni s náklady na jejich opravy, bod tak poputuje na zasedání zastupitelstva.

Předpokládané náklady na opravu hrobek významných Ústečanů, s jejichž převzetím souhlasila v květnu rada města (ale z jednání zastupitelstva byl tento bod v červnu stažen), vzala rada na vědomí. Celkové náklady na opravu pěti hrobek byly vyčísleny na 1 120 000 Kč.

Nejnižší náklady jsou na hrobku Wolfrumů – 120 000 Kč, naopak nejvyšší na hrobku Köhlerů – 380 000 Kč. Jde většinou o opravy střech, očištění ploch, nápisů a nejrůznějších prvků. Převzetí hrobek i s vyčíslenými náklady bude předloženo zastupitelstvu města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru