Lidé se po smrti mladého bojovníka snaží pomoci jeho přítelkyni a malé dceři
Patrik Dufek.
Ústí nad Labem

Most – V Česku i ve Velké Británii se snaží lidé finančně pomoci partnerce a dceři Patrika Dufka. Mostečan, který uspěl jako bojovník MMA a kterému se přezdívalo Predátor, zemřel v důsledku covidového zápalu plic v samém závěru loňského roku.

Dohromady se podařilo dát na transparentním účtu již několik desítek tisíc korun. „Chtěl bych všem moc poděkovat, kteří se připojili k projektu People help the People s Michalem Beranem. Je vás strašně moc, kteří chtějí pomáhat druhým a jsem za to moc vděčný. Dnešním dnem se podařilo vybrat krásných 27 tisíc korun pro Lucii Galovou a její dvouletou dcerku zesnulého Pradatora Patrika Dufka,“ vzkazuje Petr Vobořil z reklamní agentury Grafstudio, který za sbírkou za svého kamaráda stojí.

Sbírka pro rodinu stále pokračuje, každý kdo bych chtěl Lucku a malou podpořit jakoukoliv částkou, stále můžete posílat na účet 2085657093/0800. Petr Vobořil zveřejňuje výpisy, kdo přispěl.

Rodině zesnulého Patrika pomohou ale i za mořem v Newcastle Fight Centre. „S velkým zármutkem jsme se dozvěděli, že v nemocnici v České republice zemřel náš kamarád a týmový kolektiv Patrik,“ uvedl klub bojových sportů. Brzy oznámí termín turnaje, aby bojovníci mohli uctít Patrikovu památku a získali finanční prostředky na pomoc jeho malé dceři.

„Naše myšlenky jsou s jeho rodinou a pýchou, že jsme byli součástí jeho života a cesty k mistrovské slávě. Odpočívej v pokoji, šampione. Nikdy na tebe nezapomeneme,“ dodávají z klubu Newcastle Fight Centre.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru