Ústí uzavřelo memorandum s Fakultou zdravotnických studií a Radou seniorů
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Memorandum o vzájemné spolupráci uzavřelo město s Fakultou zdravotnických studií UJEP a s Radou seniorů Ústí nad Labem. Memorandum podepsal děkan fakulty Zdeněk Havel, předsedkyně rady seniorů Květa Čelišová a primátor Petr Nedvědický.

„Péči o seniory považujeme za jednu z hlavních priorit naší práce. Jsem rád, že v této oblasti budeme spolupracovat právě s fakultou zdravotnických studií, která má odborné zázemí i řadu možností, jak seniorům pomoci,“ uvedl Petr Nedvědický.

Cílem memoranda je vzájemná spolupráce v oblasti aktivního života seniorů, vytváření podmínek pro zdravé stárnutí a důstojné stáří. Součástí budou vzdělávací aktivity, detekce rizikových faktorů a například nácvik stability a prevence pádů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru