Jezero Milada ovládnou běžci! Na závod se připraví na labské stezce
Snímek z minulého ročníku Winter Milada Run. Zdroj foto: Milada tour
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Jezero Milada bude v sobotu 5. února hostit běžecký závod Winter Milada Run. Jde o doložené klání z prosince loňského roku zakončující sportovní seriál Milada Tour.

„Atmosféra už sice nebude vánoční, tak jako měla být v prosinci, ale malá zimní a světelná výzdoba chybět nebude. I občerstvovací stanice vyladíme do zimního období. Vodu a čaj doplní svařák, ovoce pak třeba vánočky,“ slibují organizátoři na stránkách sportovního seriálu.

Pro dospělé běžce budou připraveny tratě na 5,3 a 12,5 kilometrů. Na děti čeká symbolických 500 a 1 000 metrů. Registrace na závod jsou možné i v den klání v zázemí ve sportovní hale v Chabařovicích od 8:30 hodin do 45 minut před startem. „Pořadatelé musejí přihlížet ke stanoveným Covid pravidlům, která aktuálně nařizují očkování, prodělanou nemoc od které neuplynulo více než 180 dní, případně negativní PCR test, ne starší než 72 hodin, pro děti od 12 do 18 let. Do 12 let není nic třeba,“ píše se na stránkách závodu.

Než však závodníci vyrazí k ústeckému moři (pozn. red: přezdívka pro jezero Milada) mohou se v úterý 1. února připravit na závod, vyměnit si rady a zkušenosti, na předzávodním proběhnutí po labské stezce. Sraz je v 18:00 hodin na parkovišti u restaurace Labská Bašta. Poběží se trasa dlouhá zhruba 5 kilometrů.

3001 trenink stezka

PŘEDZÁVODNÍ PROBĚHNUTÍ PO STEZCE ODSTARTUJE Z PARKOVIŠTĚ U RESTAURACE LABSKÁ BAŠTA. ZDROJ FOTO: ZUZKA KOTĚŠOVCOVÁ

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru