V Ústí pokračují odchyty divočáků. Jejich počet ve městě nejspíš ještě vzroste
Foto zdroj: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - I tento rok pokračují naháňky a odchyty divokých prasat na území města. Tato zvířata, která ztrácí svou přirozenou plachost se potulují i v obytných zónách, kde hledají potravu a při svých toulkách vzbuzují obavy mezi lidmi o své zdraví nebo o zdraví svých psích mazlíčků.

Příslušná myslivecká sdružení ve spolupráci s městskou policií pořádají na divoká prasata hony, nebo se je snaží polapit do odchytových klecí. Letos se strážníkům z neštěmického obvodu podařilo odchytit první čtyři kusy divočáků, které si od strážníků převzali myslivci z příslušného mysliveckého sdružení. Odlovy a naháňky budou pokračovat i nadále, neboť se blíží doba, kdy bachyně divokých prasat, které jsou v březí, vrhnou svá mláďata a tím počet divokých prasat na našem území ještě vzroste.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru