Muž se ubytoval ve sklepní kóji, díky všímavosti obyvatel tam ale nepobyl moc dlouho
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Všebořickým policistům se podařilo objasnit a zároveň zadržet pachatele, který se v ulici Plynárenská vloupal do několika sklepních kójí. Sedmadvacetiletý muž díky půjčeným klíčům se dostal do panelového domu a následně sklepních prostor.

"Následně se vloupal nebo se pokusil vloupat do sklepních kójí. Škoda, kterou způsobil je převážně na sklepních kójích než na odcizených věcech. Díky všímavosti sousedů, kteří zavolali na linku 158 se pachatele podařilo zadržet v jedné ze sklepních kójí, kde se rozhodl pravděpodobně načas ubytovat. Uvedeného jednání se dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech pro majetkovou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru