Skvělá práce policistů! Zloděj chtěl ukradené věci vrátit za peníze, nalíčili na něj past
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Krásnobřezenským a všebořickým policistům se podařilo v krátké době objasnit případ krádeže příruční tašky z vozidla. Podezřelý 49letý muž kolem šesté hodiny ráno na parkovišti Penny Marketu na Bukově ze sedačky u spolujezdce z neuzamčeného vozidla Ford Transit odcizil příruční tašku s platebními kartami, finanční hotovostí, doklady, mobilním telefonem a dalšími důležitými věcmi.

Vzhledem k tomu, že řidič měl v tašce důležité věci k výkonu svého povolání, tak policisté zkusili na pachatele nalíčit past. Na odcizený telefon zavolali a vystupovali jako okradený muž. S pachatelem se začali domlouvat na částce, za kterou by odcizenou příruční tašku vrátil a domluvili se na končené částce 40 tisíc korun.

"Schůzka proběhla v centru města. Policisté v civilu a civilním vozidle na místo přijeli a pachatele i z odcizenou příruční taškou zadrželi. Devětačtyřicetiletý muž je podezřelý z trestného činu Krádeže a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za uvedeného jednání pachateli hrozí trest odnětí svobody do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru