Silný vítr odnesl kus střechy z rodinného domu, bude foukat dál
Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Silný vítr v Ústeckém kraji znovu páchal škody. A meteorologové a silničáři upozorňují, že je třeba s jeho silnými nárazy počítat ještě v pondělí dopoledne.

Jednotky hasičů v Ústeckém kraji vyjely od 3:31 do 7:46 kvůli silnému větru k devíti zásahům. V sedmi případech to byly popadané stromy na komunikace, ve dvou uvolněné plechy na střechách. Nejvíc zásahů bylo na Děčínsku. Na střeše rodinného domuv  Javoreh na Děčínsku například vítr uvolnil plechy, se zabezpečním museli rovněž pomoci hasiči.

Do dnešních 11 hodin platí v celém Ústeckém kraji výstraha před velmi silným větrem s nárazy až 90 km/h. Se zhoršenými povětrnostními podmínkami počítejte především na dálnici D8 v km 0-92,2 v obou směrech. Ostatní silnice I. třídy a dálnice jsou nyní bez komplikací sjízdné.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru