Muž se dal před policisty na útěk, měl k tomu důvod. Daleko ale neutekl
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým policistům se podařilo objasnit případ krádeže zboží v prodejně s oblečením. Objasnění předcházelo ještě aktivní zadržení. Policisté projížděli městem a spatřili podezřelého, který odpovídal popisu z kamer. Rozhodli se jej zkontrolovat.

Při kontrole se ale podezřelý rozhodl, že uteče. Jeho útěk ovšem netrval dlouho, protože jej policisté v ulici Velká Hradební zadrželi a převezli do policejní cely. Tento podezřelý 30 letý muž dva dny po sobě, pravděpodobně proto, že se mu první den zadařilo a s jídlem roste chuť, odcizil ze dvou prodejen větší množství značkového oblečení.

Pachatel využil chvíle, kdy se v obchodním centru moc osob nepohybuje a v ranních hodinách si obešel obchody. V některých obchodech jsou již zaměstnanci a doplňují zboží. Zloděj využil, že jsou pouze spuštěné mříže a svou rukou, kam dosáhl, bral vše, co mu pod ní přišlo.

"Tímto způsobem odcizil několik značkových bund a spodní prádlo. Odcizil zboží za 46 tisíc korun. V minulosti byl za obdobnou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru