FOTO: V téhle herně měli problém! Celníci při kontrole odhalili nelegální automaty, peníze i drogy
4x foto zdroj: Celní správa ČR
Ústí nad Labem

Děčín - Ve čtvrtek provedli celníci, kteří se specializují na oblast hazardu společně s psovodem kontrolu ve sport baru na okraji Děčína. Odhalili tu pět výherních zařízení Explorer, ke kterým nebylo předloženo patřičné povolení pro jejich provoz. Celníci kromě výherních automatů zadrželi i platební prostředky ve výši bezmála 120 tisíc korun, určené k výplatě výher.

Na kontrolu provozovny nasadili i služebního psa vycvičeného na vyhledávání omamných a psychotropních látek. "Adeiheid označil obsluhu a prostor za barem, kde kontroloři poté objevili drtičku, kapesní váhu a v odpadkovém koši igelitový sáček s téměř 50 gramy rostlinné látky. Provedený test na přítomnost OPL reagoval pozitivně na marihuanu," uvedl tiskový mluvčí Celního úřadu pro Ústecký kraj Jiří Nejedlý.

Automaty celníci převezli do skladu celní správy. V navazujícím řízení o přestupku může být rozhodnuto o propadnutí věci a provozovateli herních přístrojů hrozí pokuta až do výše 50 milionů korun. "Čtyřiadvacetiletého muže včetně zajištěné drogy si na místě převzala přivolaná policejní hlídka," dodal Nejedlý.

Přestože nelegálního hazardu v Ústeckém kraji výrazně ubylo, celníci herny nadále monitorují a kontrolují.

foto

0103celnici2

0103celnici3

0103celnici4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru