Pekárna přestála těžké období! Litvínovský JAPEK stále peče a zásobuje trh pečivem
Pekárna Japek. Foto: archiv
Ústí nad Labem

Litvínov - Litvínovská pekárna JAPEK přestála nejtěžší období úpadku, stále peče a zásobuje trh regionálním pečivem.

Bez přerušení vyrábí a dodává své výrobky na regionálním i celostátním trhu a plní všechny své aktuální smluvní závazky jak vůči zákazníkům, tak vůči dodavatelům. Vedení podniku funguje pod dohledem insolvenční správkyně a krizového týmu, jejichž cílem bylo prověřit schopnost dalšího provozu podniku. Během tří měsíců učinila společnost velké množství změn, na jejichž základě jí věřitelé vyslovili důvěru v další fungování podniku.

Výroba i obchod prošly redukcí, jejichž cílem bylo přinést nové úspory a zajistit další chod podniku - pekárny s českou tradicí. Poté, co se podařilo pekárně domluvit podmínky spolupráce pro rok 2022, připravuje nyní nabídku regionálních velikonočních výrobků, vyhrála výběrová řízení na dodávky výrobků státním firmám a má velké množství nových cílů a plánů.

Na realizaci nejbližších obchodních plánů se podílí tým nadšených odborníků, kteří znají potřeby svých regionálních zákazníků a dokáží uspokojit zákazníky i na celostátní úrovni. Díky nim se obchodní činnost JAPEK, s.r.o. stabilizuje a dále rozvíjí.

Hrdost zkušených pekařů, vědomí nezklamat své dlouholeté zákazníky a spoluobčany v regionu, jejich snaha podpořit podnik ve chvílích, kdy to nejvíc potřeboval, přenesly pekárnu přes největší úskalí. To vše umožňuje v rámci insolvenčního řízení pekárnu prodat jako fungující a zavedený podnik. Tradiční a dlouholetí zákazníci se tak nemusí obávat, že by v důsledku insolvenčního řízení přišli o stálý a dlouhodobě žádaný sortiment pekárny.

JAPEK ustál těžké období nejen díky řadě změn, ale také na základě dobrých dlouhodobých vztahů se svými zákazníky. Je připraven nadále zásobovat trh pekařskými výrobky a zajistit pracovní místa v regionu, kde není snadné najít nové zaměstnání.

  • Ing. Lucie Ungerová
  • obchodní ředitelka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru