Řidička nebyla připoutaná, po nárazu do betonové zídky vylétla z auta. Před jízdou pila alkohol
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 12.3. krátce před desátou hodinou večer došlo na nájezdu na Mariánský most od ulice Děčínská k dopravní nehodě vozidla Škoda Octavia. Sedmatřicetiletá řidička nezvládla řízení vozidla, kdy u středu mostu najela na středovou betonovou zídku a s vozidlem se převrátila na střechu.

"Vzhledem k tomu, že řidička nebyla připoutána, tak z vozidla vypadla a musela být zdravotnickou záchranou službou převezena se zraněním do nemocnice. Následným odběrem krve se zjistilo, že řidička před jízdou pila alkohol. Rozbor krve určil hladinu etanolu v krvi ve výši 1,53 g/kg. V současné době je tato žena podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru