Patnáctiletý kluk se místo sezení ve škole projížděl v autě a ještě se opil. Řízení mu ale moc nešlo
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí dopravní policisté šetří ne zas tak obvyklý případ dopravní nehody, ke které došlo včera kolem poledne v ulici Anežky České v Krásném Březně. Toho odpoledne se za volant vozidla Škoda Felicie posadil 15letý mladík se svým bratrem. Rozhodli si odpoledne zpříjemnit určitě ne sezením ve škole, ale jízdou ve vozidle a dalšími dospěláckými věcmi.

Po projíždění ulicemi ovšem na křižovatce v ulici Výstupní 15letý mladík nezvládl řízení, s vozidlem vyjel mimo komunikaci, kde narazil do okrasného stromu. Naštěstí nikdo nebyl zraněn. Chlapci vzali samozřejmě hned nohy na ramena a utekli domů. Policisté si ve velmi krátké době pro mladíka, který řídil vozidlo, přijeli rovnou domů. Vypátrali ho rychle z toho důvodu, že vozidlo vzal svému otci.

"A aby nestačilo, že usedl za volant, kde neměl co dělat, tak mu i policisté při dechové zkoušce na alkohol naměřili přes jedno promile. Vzhledem k tomu, že je chlapci již 15 let a je tedy trestně odpovědný, tak v tuto chvíli čelí podezření ze dvou trestných činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a Neoprávněného užívání cizí věci," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru