Neznámý pachatel zaútočil v Praze mačetou na učitele a zabil ho! Pátraly po něm stovky policistů
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Praha - K tragické události došlo na střední škole v Praze čtyři krátce před polednem. Po útoku zatím nezjištěného pachatele zemřel pedagog. Rozeběhlo se velké pátrání.

Událost po poledni potvrdila Policie ČR. "Před polednem neznámý pachatel zaútočil mačetou na jednoho z učitelů střední školy v Praze 4. Ten útok bohužel nepřežil," uvádějí policisté na Twitteru.

Pachatel z místa utekl a hned po něm usilovně pátralo několik stovek policistů. Nasazený byl i vrtulník. Zbraň po útoku zůstala na místě.

Policisté okolo půl druhé odpolední uvedli, že kriminalisté z oddělení vražd podezřelého vypátrali a zadrželi! Motiv zůstává nejasný. Spekuluje se, že šlo o studenta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru