Do kryté haly Plaveckého areálu Klíše mají vstup zdarma lidé ve finanční tísni a prchající před válkou
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Klíše – V Plaveckém areálu Klíše do odvolání probíhá akce s názvem Podané ruce. Informaci na svých stránkách zveřejnily Městské služby Ústí nad Labem, které areál spravují.

Volný vstup do bazénu platí od úterý do pátku od 12:00 do 14:00 hodin a mají ho všichni Ústečané nacházejícím se ve finanční tísni a občané Ukrajiny. „První den akci využilo 13 návštěvníků,“ informovala mluvčí organizace Alena Sejková.

Na webových stránkách Městských služeb Ústí nad Labem najde zájemce o volný vstup do kryté haly čestné prohlášení se všemi informacemi. „Každý návštěvník dostane čip, který si nabije 100 Kč zálohou, při dodržení času 1 hod. se mu záloha vrátí, při překročení stanoveného času 1 hod. mu bude ze zálohy stržen doplatek za překročení času dle aktuálního ceníku příspěvkové organizace Městské služby Ústí nad Labem,“ píše se v prohlášení.

Krytá hala Plaveckého areálu Klíše byla po rozsáhlé rekonstrukci znovuotevřena v roce 2015. Disponuje padesáti metrovým plaveckým bazénem, dětským bazénem se skluzavkou a parní saunou. Ve venkovním prostoru je zpřístupněný skokanský bazén s deseti metrovou skokanskou věží.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru