Žena odešla z domu a nevrátila se, rozběhla se pátrací akce. Pomáhal i vrtulník s termovizí
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecko - V pondělí krátce před devátou hodinou večer na linku 158 oznámil 58letý muž, že pohřešuje svou přítelkyni a má o ní velký strach. Operační důstojník k volajícímu muži ihned vyslal policejní hlídku, aby zjistila více informací. Muž policistům uvedl, že žena odešla kolem 17 hodin a vůbec neví kam.

"Naštěstí si sebou vzala mobilní telefon. Mobilní telefon jsme lokalizovali v lokalitě Chuděrovec – Chuděrov – Neznabohy. Vzhledem k členitosti terénů a rozsáhlé oblasti byl povolán policejní vrtulník s termovizí. Do pátrací akce se zapojili desítky policistů a služební psovodi. Vzhledem k pozdním nočním hodinám byla pátrací akce kolem druhé hodiny ráno ukončena s tím, že se ráno vrátíme. V devět hodin se do lokality policisté vrátili. Po zhruba hodině se podařilo ženu vypátrat ležící na louce. Pohřešovaná komunikovala s policisty velmi špatně a byla podchlazená. Dále uvedla, že si vzala větší množství léků. Vzhledem k nepřístupnému terénu policisté ženu terénním vozidlem svezli na místo, kde si jí už do péče převzali záchranáři," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru