Kriminalisté dopadli dalšího dealera! Mladík prodával pervitin a marihuanu, hrozí mu deset let za mřížemi
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Litoměřice, Ústí nad Labem - Kriminalisté litoměřického toxi týmu sdělili dnešního dne obvinění 22letému muži z Litoměřic pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Na objasnění případu pracovali intenzivně několik měsíců.

Mladík měl od přesně nezjištěné doby od léta 2017 až do současnosti ve stovkách případů opakovaně prodávat pervitin, dále pak v desítkách případů marihuanu. Drogu měl prodávat osobám z řad toxikomanů na předem domluvených místech v Litoměřicích a Ústí nad Labem.

"Celkový objem prodaných drog, při současných průměrných cenách, je finančně odhadnut na více než 400 tisíc korun. Výše uvedeného jednání se měl obviněný dopustit ve značném rozsahu a v případě soudem uznané viny mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru